Indhent 3 tilbud på bæredygtig rengøring indenfor 48 timer

Dagligt er vi eksponeret overfor kemikalier, der har en negativ indflydelse på vores helbred. Hvordan sikrer vi os at de ikke også vandrer ind i vore hjem og arbejdspladser igennem rengøringen? Rengoring24 samarbejder med de bedste indenfor bæredygtig rengøring. 

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

1

Sådan gør du

Du fortæller kort om af hvad, hvor og hvor ofte du ønsker privatrengøring
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste rengøringsfirmaer ud fra opgaven og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på rengøringsfirmaer valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker og kan nu læne dig tilbage 

Hvordan sikrer man at ens rengøringsmidler ikke gør en syg?

Der er kemikalier man ofte finder i rengøringsmidler, der kan have en negativ indflydelse på helbredet. Et af formålene med rengøringsmidler er at sørge for at alle bakterier, der ligger på overflader i hjem og kontor, bliver dræbt. Derudover oversprøjtes området med kemikalier, der er fremstillet med det formål at simulere blomster eller noget andet vellugtende. Det formodes dog at de kemikalier forsvinder kort efter rengøringen. Uheldigvis kan man med billigere rengøringsmidler risikere, at de kemikalier forbliver i luften i lang tid. Dette kan medføre at de går ind i kroppen og begynder at udføre sit job i din krop. Det er ikke så godt. 
 
Det er derfor bedre at bruge rengøringsmidler, der ikke har en negativ indflydelse på helbredet. Rengøringsfirmaer der anvender miljøvenlige rengøringsmidler, har som regel også taget højde for at de rengøringsmidler ikke kan gøre en syg. Eller gøre deres medarbejdere syge. Det er derfor en god idé at kigge efter rengøringsfirmaer, der laver bæredygtig rengøring. 

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Hvad er bæredygtig rengøring?

Bæredygtig rengøring inkluderer brug af rengøringsmidler der er miljøvenlige. Dette indbefatter at det energiforbrug, der har være med til at producere dem og transportere, er så lav som muligt. Det inkluderer også at de ikke har brug af kemikalier, der har en negativ indflydelse på miljøet. Kemikalier der har en negativ indflydelse på miljøet, har også en negativ indflydelse på mennesker. Derfor er det en god idé, for at sikre sig imod sygdom i sit hjem eller på sit kontor, at det er bæredygtig rengøring. 

bæredygtig rengøring

Indhent tilbud

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Kan det betale sig at få hjælp til rengøringen?

Hvorfor betale for rengøringen, når man selv kan gøre det? Hvis man er en privat person eller en mindre virksomhed, så er det jo et meget reelt spørgsmål. Der er mange måder at svare det spørgsmål på. En måde at besvare det på er nok et andet spørgsmål. Hvor meget synes man ens tid er værd? Hvad synes man at et rent lokale er værd? Nogen gange for man ikke gjort rent som man skulle. Bakterier og støv for lov til at ligge i lang tid og udvikle sig. Det er sygdomsfremkaldende og kan medføre sygedage. Derfor kan det godt betale sig at have hjælp til rengøringen, til at komme regelmæssigt og sørge for at der bliver rengjort uanset om selv lige har lyst til at gøre rent eller ej. Kontakt os for at få 3 tilbud fra rengøringsfirmaer der tilbyder bæredygtig rengøring.  

Find bæredygtig rengøring i
din landsdel

Fyn

Sjælland

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Ejendomsservice

Vinduespudsning

Erhvervsrengøring