Indhent 3 tilbud på flytterengøring indenfor 48 timer

Vores hverdag er fyldt med opgaver som skal prioriteres og udføres. Hos Rengoring24 har vi samlet de bedste specialister inden for flytterengøring, som kan tage den store rengøringsopgave at et lejemål af dine skuldre. Spar tiden og kræfterne, og få en række uforpligtende tilbud på flytterengøring som er skræddersyet efter din opgave.

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

1

Sådan gør du

Du fortæller kort om af hvad og hvor du ønsker flytterengøring
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste rengøringsfirmaer ud fra opgaven og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på flytterengøring valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker og kan nu læne dig tilbage 

Erhvervsrengøring Lolland/Falster

Står din virksomhed og skal bruge et loyalt rengøringsfirma på Lolland/Falster eller omegn? Så kan valget være svært.
Der findes et utal af forskellige rengøringsvirksomheder som specialiserer sig indenfor erhvervsrengøring. Af den grund kan det hurtigt blive en uoverskuelig og stressende periode, at vælge virksomhed til at stå for rengøringen.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Det rette indeklima

Indeklimaet i ens virksomhed er essentielt ift. arbejdet, og det påvirker folks arbejde tydeligt hvis dette ikke er tilfredsstillende. Koncentrationsevnen bliver forværret, og det vil resultere i manglende fokus. I værste tilfælde kan det påvirke din virksomhed negativt, og kan ende med at nedskalere den forkerte vej. 
Derfor er det altafgørende at indeklimaet i din virksomhed er tilfredsstillende, og lever op til folks forventningerne når de møder ind på arbejde. 
Rengøring
Rengøring

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Ikke nok med at der findes en masse rengøringsvirksomheder som har speciale indenfor forskellige områder af branchen, så er der endda nogle virksomheder som også er 100% miljøvenlige. Den grønne omstilling fylder mere og mere for de danske virksomheder, og det bliver mere og mere centralt i virksomheders fokuspunkter. Også indenfor rengøringsbranchen. 

Mange rengøringsvirksomheder er på vej hen imod 100% miljøvenlige løsninger, og mange har allerede nået det mål. Med miljøvenlige rengøringsmidler bliver dine medarbejdere ikke udsat for unødig kemi. Og på den måde bibeholdes det gode indeklima som er godt for dine medarbejderes velvære og effektivitet.

Af den grund kan man ydermere rette sin søgning efter rengøringsvirksomheder som har dette i fokus. På den måde bliver ens virksomheds lokaler ikke kun rengjort, men man gør en god indsats for miljøet samtidig. Hvis din virksomhed befinder sig på Lolland/Falster og omegn, så er der en del rengøringsvirksomheder som har dette i fokus. Dermed vil det alt andet lige være en god ide at benytte en af disse virksomheder, og støtte op om den grønne omstilling. 

Indhent tilbud

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hvad indebærer en erhvervsrengøring?

Står din virksomhed og skal til at finde den rette rengøringsvirksomhed til jeres behov, men er i tvivl om hvad de forskellige virksomheder egentligt kan tilbyde? 

Mange rengøringsvirksomheder har som sagt forskellige specialer og fokuspunkter. Dette gør sig typisk også gældende indenfor deres ydelser. Det er altså ikke alle virksomheder som tilbyder de samme ydelser. Dog er nogle af de mest væsentlige ydelser indenfor erhvervsrengøring: kontorrengøring, rengøring af lagervirksomheder, rengøring af produktionslokale, rengøring af detail, rengøring ifm. byggeri (skurbyer etc.), rengøring for boligselskaber og klinik rengøring.

Disse ydelser kan som regel skræddersys så de passer til netop din virksomheds behov. Her vil der blive lavet en hel rengøringsløsning med alt det i ønsker at få rengjort i jeres virksomhed. Hvis virksomheden ikke har oplyst de ydelser i ønsker, så kan man som regel finde en løsning sammen med virksomheden, så de på den måde opfylder jeres behov. 
vikarbureau, industri rengøring

Vi anbefaler

Da det hurtigt kan blive en stressende og uoverskuelige proces at finde det rette rengøringsfirma til ens specifikke behov, kommer vi her med vores anbefaling. Vi anbefaler I bruger virksomheden Sydhavsren.dk til valg af jeres foretrukne rengøringsvirksomhed med speciale indenfor erhvervsrengøring. Virksomheden befinder sig i Lolland/Falster-området og tilbyder deres service i de nærliggende byer.

 

Ikke nok med at vi kan stå 110% inde for denne virksomhed, så har de årelang erfaring indenfor branchen og har et team bestående af kompetente medarbejdere. Med denne virksomhed får i en service som er udover det sædvanlige. De er meget detaljeorienteret og går ikke ned på kvaliteten i deres arbejde. Virksomheden bringer selv deres rengøringsværktøjer og udstyr, og efterlader jeres arbejdsplads pletfri. På den måde er jeres arbejdsplads fuldstændig klar til dagen efter, og indeklimaet er i top. Ydermere benytter de miljøvenlige rengøringsmidler til deres arbejde. 
Kontakt virksomheden i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på jeres rengøringsbehov. 

Find bæredygtig rengøring i
din landsdel

Fyn

Sjælland

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Ejendomsservice

Vinduespudsning

Erhvervsrengøring