Indhent 3 tilbud på erhvervsrengøring indenfor 48 timer

Hos Rengoring24 ved vi, at ingen af vores kunder er identiske.
Vi ved at forskellige opgaver, kræver forskellige tilgange, kvalifikationer, kompetencer, og metoder.
Derfor har vi at sammensat en så alsidig onlineportal for erhvervsrengøring, som overhovedet muligt.
Så du nemt og hurtigt kan finde dette firma til opgaven

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

1

Sådan gør du

Du fortæller kort om af hvad, hvor og hvor ofte du ønsker erhvervsrengøring
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste rengøringsfirmaer ud fra opgaven og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på rengøringsfirmaer valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker og kan nu læne dig tilbage 

Hvad er prisen på erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring dækker over en lang række af forskellige kategorier. Prisen er varierende ud fra opgavens størrelse og omfang.
Rengoring24 er til for dig, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at du undgår at betale overpris.
Vi evaluerer konstant vores partnere, så du ligeledes undgår at betale for en dårlig rengøringsservice blot fordi at den var billigere.

Alle vores samarbejdspartnere er i indbyrdes konkurrence uden at kende hinanden, på den måde kan vi sikre at du får den bedste pris hver gang. Vi samarbejder med nogle af de mest kompetente firmaer inden for erhvervsrengøring heriblandt pulira.

Vores online portal har samlet de bedste rengøringsfirmaer, og vi sidder klar til at finde den bedste pris på den bedste service. Vi sigter ikke kun efter at finde dig en leverandør, vi sigter efter at du får en samarbejdspartner som er fleksibel, og løsningens orienteret. Vores mål er, at vores rengøringsfirmaers kundskab for rengøring møder dine behov, så dine forventninger bliver indfriet.
vi anbefaler derudover at du går i dialog med det valgte rengøringsfirma, for at finde den bedste løsning og lave en forventningsafstemning.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Hvilket rengøringsfirma passer til mig?

Det kan være en udfordring at finde det rette firma til erhvervsrengøring. Hvilke opgaver løser firmaet bedst? Hvilke kompetencer har de, og hvor godt er deres renomme?
Vi sætter en dyd i at gøre det så enkelt som muligt for dig, og derfor lytter vi til dine behov.
Måske ønsker du rengøring en gang om ugen? Måske prioriter du at det foregår udenfor normal arbejdstid? Måske har du inventar som skal tages særligt forbehold til?
Alle dine behov, er de parametre vi arbejder ud fra.

Du beskriver kort om hvad, hvor, og hvor ofte du ønsker rengøringsservice, og ud fra det finder vi de 3 bedste kandidater til at varetage opgaven bedst muligt.
Når du har valgt det rette rengøringsfirma, anbefaler vi at du går i dialog med dem og laver en forventningsafstemning. Det anbefaler vi ud fra tidligere erfaring, som har vist at sådan opnår vi det bedste resultat ved at samarbejde.

Indhent tilbud

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Rene linjer og tryghed med erhvervsrengøring

Hos rengoring24 forstår vi hvorfor man ikke lukker alle ind på sin arbejdsplads.
Essensen af professionel rengøring bygger på, at du som kunde kan læne dig tilbage, velvidende at opgaven bliver fuldført under ordentlige vilkår.
Netop derfor er vi i tæt samarbejde med vores nuværende og tidligere kunder for konstant at optimere, og reevaluere vores samarbejdspartnere.

Hos Rengoring24 er vi kun mennesker, og derfor sker det at de firmaer vi rekrutterer af og til, begår fejl. Vi har fra start sat en standart, som vi ikke vil negligere. Derfor gennemgår vi alle sager indenfor erhvervsrengøring, ud fra hvordan du som kunde har oplevet servicen, samt hvilke anmeldelser firmaet tidligere har fået. På den måde kan vi ekskludere de rengøringsfirmaer som ikke overholder vores standarter. Således sikre vi at du trygt kan byde vores partnere velkommen i din virksomhed selv uden for arbejdstiden.

Find erhvervsrengøring i
din landsdel

Fyn

Vi hjælper med alle opgaver indenfor erhvervsrengøring

Vi arbejder med de bedste indenfor branchen, og derfor tilbyder vi selvfølgelig kontorrengøring.

Arbejdspladser bliver beskidte. De ansatte er ofte iført fodtøj, og i et klima som vi har i Danmark, kan regnedage ikke undgås, og derfor opstår der hurtigt snavs.
Dagligdagen på kontoret byder  desværre på forskellige støvarter, herunder døde hudceller, printerstøv m.m. Disse kan medvirke til at dine medarbejdere oplever sundhedsproblemer, hvilket på længere sigt kan resultere i flere sygedage på kontoret.
Ved at vælge en løsning med professionel kontorrengøring, kan din virksomhed fokusere på jeres dagligdag i rene omgivelser. Vi kender værdien af et rent kontorområde, og derfor ved vi at et bedre indeklima optimerer dine medarbejderes arbejde.

Kontorrengøring er selvfølgelig ikke alt, derfor har vi også allieret os med de mest kompetente rengøringsfirmaer inden for renrums-rengøring.
Ingen opgaver er for små, og ingen opgaver overgår vores partneres kvalifikationer. Hvis din virksomhed arbejder med renrum, ved vi hvor fundamentalt professionel rengøring er.
Derfor kan du ved hjælp af vores portal finde rengøringsfirmaer som har specialiseret sig inden for butiksrengøring, industrirengøring, hospitalsrengøring, klinik og laboratorierengøring.
Vores online portal hjælper dig med af finde det rengøringsfirma, som har de nødvendige kompetencer herunder, sluseadfærd, partikelmålinger, klassificering af renrum og desinfektion.
vi er klar til at sende dig 3 skræddersyede tilbud som kan optimere dagligdagen i din virksomhed specifikt ud fra dine behov.

Rengøring24, Logo

Vi hjælper blandt andet med:

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Ejendomsservice

Vinduespudsning

Privatrengøring