Indhent 3 tilbud på skadeservice indenfor 48 timer

Hos Rengoring24 har vi specialiseret os i at finde virksomheder, der tilbyder skadeservice ud fra dine krav.
Vi har samlet landets bedste udbydere af skadeservice og inddelt dem, så du nemt og hurtigt kan tilgå de bedste til netop den opgave du skal have løst.

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

1

Sådan gør du

Du fortæller kort om af hvad du har brug for hjælp til, og hvor i lander du befinder dig
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste skadeservice afdelinger ud fra opgaven og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på skadeservice valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker og kan nu læne dig tilbage 
Brandskade

Hvad er skadeservice?

Skadeservice dækker over en samlet betegnelse for forskellige typer for service af skader. Det kan blandt andet være service af vandskader, fugtskader, skimmelsvamp, brandskader m.m. Et fælles træk for skadeservice er, at det er en service man skal, når man står tilbage med store skader på en ejendom.

Hvis skaden sker, og du f.eks. har fået en større vandskade på din ejendom, er det vigtigt at tage kontakt til en professionel der yder skadeservice. De kan undersøge omfanget af dine skader, og kan tilbyde dig hjælp, så du kan få kontrol over situationen. De rette fagfolk kan hjælpe dig din vandskade, hvad end det er en kælder som skal tømmes for vand, fugtskader i væggene der skal rettes op på eller en stor omgang rengøring der skal igangsættes.

Når vi snakker skadeservice er der to trin. Det først er et skadestop. Det handler om stoppe skaden, hvis muligt, inden den bliver forværret. Det er vigtigt at minimere skaden mest muligt hvis den stadig er i gang. Efter dette, kigger man ind på, hvad der kan reddes og hvad der ikke kan. På den måde skabes der et overblik over, hvor omfattende arbejde der skal igangsættes.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Hvornår er der brug for serviceskade?

Skadeservice kommer i mange typer af skader. Der er ikke en fast ramme for hvilke skader der dækker under skadeserviceområder. En skadeservice afdeling kan hurtigt afgøre, om du har brug for deres hjælp eller ej.

De hyppigste skader er ofte

 • Brandskader og sodrens
 • Stormskader
 • Vandskader og oversvømmelser
 • Kloakproblemer
 • Indbrudsskader
  + Flere aktutte omstændigheder

 

Det er vigtigt, at man kontakter sit forsikringsselskab inden man kontakter skadeservice. På den måde kan du få afklaret, om du kan få servicen dækket eller ej. Skulle det ske, at dit forsikringsselskab ikke dækker skaderne, så kan du hente hjælp her. Få 3 forskellige og uforpligtende tilbud på serviceskade og vælg det bedste match for dig. Skaden er sket, og den skal fikses hurtigst muligt.

Professionel hjælp til dine skader

Det er vigtigt at understrege, at du skal have fat i professionelle fagmænd, når du skal bruge hjælp til dine skader. Skaderne er ofte omfattende og komplekse. Hvis følgeskaderne ikke bliver håndteret korrekt, kan de risikere at udvikle sig negativt. Det kan betyde slemme konsekvenser for din ejendom – og ikke mindst din pengepung.

Det kan være en enormt sårbar situation, at se ens hjem ramt af omfattende skader. Så, når du vælger professionel hjælp, har de ekspertise for at håndtere situationen med hensyn og empati. Der er ingen grund til at du bruger unødvendig energi på et arbejde, som skadeservice han tage god hånd om.

Indhent 3 tilbud i dag, og lad professionelle og kompetente fagfolk hjælpe dig med dine skader. Så kan din ejendom hurtigst muligt komme på benene igen.

Indhent tilbud

 • Opgavebeskrivelse

 • Max. file size: 256 MB.
  Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
 • Dine oplysninger

Find ejendomsservice i
din landsdel

Fyn

Sjælland

Ejendomsservice og vicevært til erhverv

Vi hjælper dig som har erhvervsejendom, andels- eller grundejerforening.
Vi hjælper med kommunale opgaver, ja kort sagt så er ingen opgave for stor.

Hos Rengoring24 er vi altid klar til at hjælpe dig.
Vi hjælper dig med at finde tilbud på:

Privat ejendomsservice

Som mennesker er vi alle sammen forskellige, og derfor veksler vores krav og forventninger ud fra vores præferencer, og tidligere erfaringer.
Vores mål er at opnå glade og tilfredse kunder.

Derfor arbejder vi hos Rengoring24 hele tiden på at gøre vores udvælgelsesproces endnu bedre.
Vi har udvalgt en lang række af forskellige firmaer som alle tilbyder ejendomsservice.
Vi er klar til hjælpe dig med at finde den rette til opgaven.

Vi finder en partner som har de kvalifikationer som passer til din bolig.

Som følge af et EU-direktiv fra 2018 med målsætning om 60% genanvendelse i 2030, betyder det at alle landets kommuner skal medvirke til at efterleve dette krav.

Konkret betyder det at, alle beboere skal sortere deres affald, fordelt ud på 9 kategorier.
I det fleste boligområder forefindes et område til storskrald og andet affald som ikke indgår i den daglige husholdning. Disse områder er lige ledes pålagt samme ansvar.
Opretholdelsen af disse affaldsområders ryddelighed kræver tid, derfor kan det være en fordel at benytte sig af en ejendomsservice som kan varetage disse opgaver, så du kan du kan prioritere vigtigere ting.

Den valgte bestyrelse har ansvaret for rengøring, fællesarealer og generel vedligeholdelse, alt sammen som del af opretholdelsen af beboernes trivsel og ejendommes værdi

Derfor kan disse opgaver ikke tilsidesættes, dog kan de uddelegeres hvis der er indgået en aftale med en professionel ejendomsservice. Hos Rengorings24 hjælper vi dig med komme i gang, og få et overblik over hvilke ejendomsservices du bør benytte dig af.

Ved hjælp af få oplysninger er vi klar til at fremsende dig 3 uforpligtende tilbud.

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Erhvervsrengøring

Vinduespudsning

Privatrengøring