Skægkræ bekæmpelse

Du kan i dette blogindlæg bliver klogere omkring bekæmpelse af skægkræ. Du kan herunder læse om hvad skægkræ egentlig er, samt finde gode tips og tricks til hvordan du bekæmper disse. Hvis du ikke har lyst til selv, at gå i krig mod skadedyrerene kan du også læse om, hvordan du finder den rette professionelle hjælp.
1

Sådan gør du

Du fortæller kort om af hvad, hvor og hvor ofte du ønsker erhvervsrengøring
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste rengøringsfirmaer ud fra opgaven og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på rengøringsfirmaer valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker og kan nu læne dig tilbage 

Hvad er skægkræ?

Skægkræ minder meget om det andet skadedyr sølvfisken. Skægkræet er dog lidt større end sølvfisken. Skægkræet er ikke farligt overfor mennesker eller husdyr, men kan volde stor skade på din bolig. Insektet gnaver oftest i papir og lignende ting. Dette kan altså resulterer i, at dine bøger, dit tapet eller malerier bliver ødelagt. Skægkræet kan ligeledes godt lide stivelsesholdige madvarer. Det er altså derfor vigtigt, at du er opmærksom på om du har skægkræ i din bolig, og handle på dette hvis du har.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Gode råd mod skægkræ

Det kan være svært, at undgå, at få skægkræ ind i sit hjem. Skadedyret er meget småt, og kan være svært at få øje på. Man skal dog være opmærksom på ting, som man slæber med ind i huset udefra. Du skal være meget opmærksom, når du slæber ting ind som emballerede papkasser med f.eks. tøj du køber på nettet, møbler, supermarkedsvarer, flyttekasser eller paller. Disse ting er oplagte gemmesteder for skægkræet, og det kan derfor være klogt, at åbne og gennem tjekke disse ting inden du slæber dem indendørs.

Tips og tricks til bekæmpelse af skægkræ

Hvis du døjer med skægkræ i dit hjem er der nogle mulige tips og tricks, som du kan prøve, at anvende for bekæmpelse af skægkræet. Det er meget vigtigt, at holde sit hjem rent. Støvsug og tør støv af grundigt og ofte. Hvis du får støvsuget skægkræ op, så sørg for, at tøm posen udenfor således, at du sikrer, at de ikke forbliver i dit hjem. Undgå at lade madrester stå fremme. Pak dem grundigt ind i poser eller lignende. Sørg ligeledes for, at lukke de revner af hvor du har opdaget skadedyret. På den måde kan du sikre, at du holder dem ude fra dit hjem.

Få professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ

Det kan i mange tilfælde være for svært, at skille sig af med skægkræet selv. Det kan derfor blive en nødvendighed, at indhente professionel hjælp fra en skadedyrsbekæmper. Med en professionel skadedyrsbekæmper kan du vide dig sikker på, at de rette produkter og gift bliver benyttet. Du kan herved være garanteret på, at skadedyret bliver bekæmper på den korrekte måde.
Hvis du står og skal bruge professionel hjælp til skægkræ bekæmpelse, vil vi anbefale, at du vælger en med forstand på skadedyrsbekæmpelsen, men også en der tilbyder en form for garantiordning.

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Erhvervsrengøring

Vinduespudsning

Privatrengøring