Vinduespudsning til erhverv

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

Med professionel vinduespudsning til erhverv vil dine ruder blive så gode som nye. Renlighed og nydelighed skaber ikke kun et bedre indeklima for dine medarbejdere, men kan også skabe et bedre indtryk af din virksomhed for kunder.
1

Sådan gør du

Du fortæller kort om hvor, og hvor ofte du ønsker vinduespudsning
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste vinduespudsere ud fra opgaven, og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på vinduespudsere, valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker, og kan nu læne dig tilbage 

Fast vinduespudsning til erhverv

Få startet en fast aftale om vinduespudsning til erhverv med vores hjælp. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste vinduespudsere, der tilbyder lukrative aftaler til virksomheder og erhvervsdrivende. Få krystalklare ruder på kontoret, og lad solens stråler oplyse hele lokalet.

 

Rene og pæne ruder er en af livets små, men glædende luksuser. Når dagens lys vælter forhindret ind gennem vinduerne på kontoret, vil energien stige og et smil vil brede sig. Og en vinduespudsning til erhverv skaber ikke kun gladere medarbejdere og ansatte. Det er også godt for helbredet. Udover at professionel vinduespudsning til erhverv fjerner skidt, støv, pollen og andre mikrober der kan skabe allergiske reaktioner, tillader rene vinduer et støre indfald a sol. Og dermed kan dine medarbejdere optage mere D-Vitaman. Og i Danmark hvor vejret ofte er gråt og trist, er dette ikke en skidt ting.

 

Rengøring-pris.dk tilbyder hjælp til at finde dygtige vinduespudsere til erhvervsdrivende. Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigeste vinduespudsere, så du kan være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt. Hvad end du har brug for en enkelt pudsning, eller du søger et firma til at håndtere fast vinduespudsning af din virksomheds ruder, finder du det rette firma med vores hjælp. Blandt vores samarbejdspartnere finder du eksperter inden for alle teknikker, metoder og rengøringsmidler. Fortæl os om dine behov, så indhenter vi 3 gratis tilbud på vinduespudsning til erhverv.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Hvad koster fast vinduespudsning til erhverv?

Din pris på vinduespudsning til erhverv kan variere meget, alt afhængegigt af størrelsen på din opgave. Har din virksomhed mange store ruder, vil det selvfølgelig være dyrere end at få renset en butiksrude. Det kan derfor være kompliceret at give en pris, før vi kender til din opgave.

Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Fortæl os om din virksomhed, dine behov og dine ønsker. Så indhenter vi tre gratis og uforpligtigende tilbud fra vinduespudsere med kompetencerne og kendskabet til at varetage præcis din opgave. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

rengørings service

Indhent tilbud

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Læn dig tilbage og nyd udsigten med professionel vinduespudsning

De fleste af os har forsøgt at give os i kast med vinduespudsning. Det kan virke som en simpel opgave indtil solens stråler afslører beviset af streger, og efterladt snavs på vinduerne.
Årstiderne skifter og resultere hver især i snavs på vinduerne, pollen, alger, stænk fra regn og meget mere.

Vi forstår frustrationen, og samtidig kender vi godt følelsen af at blive mødt af morgensolen stråler igennem et helt rent vindue.
Vi har gjort os umage for at skabe en online portal netop til dig.
Du slipper for at finde stigen frem, du slipper for at huske husmortricket om den helt rigtige sæbeblanding.
I stedet kan du nyde udsigten igennem et 100% rent, og transparent vindue.

Vi har gjort os umage for at opspore de bedste vinduespudsere og samle dem i vores online portal.
Således undgår du at lede nettet tyndt i forsøget på at finde den rigtige vinduespudser.

Find vinduespudser i
din landsdel

Fyn

Sjælland

Professionel vinduespudsning

Har du husket skivsholdere, teleskopstang, stige, skivsere, og glasskraber?
Er du sikker på det korrekte blandingsforhold af sæbe til at opløse fedt og pollen?

Vi forstår godt at det kan være noget af en mundfuld, så hvorfor ikke sparer tiden og pladsen?Professionel vinduespudsning og vinduespolering, sparer dig for at skulle vakle på stigen med vand og sæbe i den ene hånd, og udstyret i din anden.

Vores professionelle vinduespudsere ved hvor hurtigt man skal arbejde når solen skinner på vinduerne, de ved hvorfor de skal undgå at vakse deres klude med skyllemiddel, de ved at kalkholdigt vand komplicere opgaven, og de ved præcis hvordan de undgår striber ved at bruge skivserens gummikant korrekt.

Vores portefølje af professionelle vinduespudsere er klar til vaske, og polere din vinduer.
Vi har gjort det muligt for dig at finde frem til at dem der kan løse opgaven bedst, og tilmed til den bedste pris, nemt og hurtigt.

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Ejendomsservice

Erhvervsrengøring

Privatrengøring