Indhent 3 tilbud på vinduespudsning indenfor 48 timer

4 grunde til at få 3 uforpligtende tilbud fra Rengøring24:

Vi arbejder for at gøre dit liv nemmere.
Fleksibilitet er en dyd for os, derfor har vi samlet vinduespudsere fra hele Danmark
som står klar til at hjælpe dig, når det passer ind i din kalender.

1

Sådan gør du

Du fortæller kort om hvor, og hvor ofte du ønsker vinduespudsning
2

Vi laver arbejdet

Vi udvælger de 3 bedste vinduespudsere ud fra opgaven, og dit område
3

Hurtig svartid

Du modtager 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer på vinduespudsere, valgt ud fra din opgave
4

Dit valg

Du vælger hvilken af de 3 kandidater du foretrækker, og kan nu læne dig tilbage 

Vinduespudsning til privat og erhverv

Har du et ønske om krystalklare vinduer der er til at se igennem, er det vigtigt at du får udført en professionel vinduespudser. Beskidte vinduer er ikke kun et irritationspunkt, men kan også reducere lysindtaget i dit hjem eller virksomhed. Yderligere kan beskidte vinduer opfattes som et tegn på en tilværelse hvor du ikke bekymrer dig om dine omgivelser. Dette kan sende et dårligt indtryk for både gæster i hjemmet og på arbejdspladsen. Med professionel vinduespudsning kan du skabe det bedste indeklima for dig selv, og din familie eller medarbejdere. Lad sollyset bringe liv og energi til alle dine rum, og vis du har styr på detaljerne.


Når det kommer til vinduespudsning, er der sjældent to opgaver som er ens.
Vi har samlet de bedste indenfor begge verdner, derfor består vores portefølje både af professionelle vinduespudsere til privat brug, og til din virksomhed.
Vores partnere varetager alle opgaver indenfor vinduespudsning, de dækker over alt fra lejlighed, til hus eller feriehus.

Det kan derfor betale sig at få foretaget vinduespudsning af et professionelt firma. På denne måde sikrer du dig, at arbejdet bliver udført effektivt og korrekt. Ligeledes slipper du for selv at skulle give dig i kast med rengøringen af dine vinduer. Og med det danske vejr, ser vi ofte et større behov for regelmæssig vinduespudsning. Især i sommer- og vinterperioderne er dette behov stort. Slip for konstant at pleje og vedligeholde vinduerne i dit hjem eller virksomhed, og lad et professionelt rengøringsfirma klare vinduespudsningen for dig. Brug din tid på vigtigere ting, såsom at tilbringe mere tid med familien, eller på at arbejde.

Ligeledes har vi allieret os med professionelle vinduespudsere, som har specialiseret sig i at pudse og polere alt fra kontorer til butiksfacader.
Hos Rengoring24 arbejder vi for at finde den vinduespudser, der kan efterleve dine ønsker.

★★★★★

Rengøring24 har gjort det super nemt og hurtigt af finde en vinduespudser . 
Tilbuddet kom som lovet indenfor 48 timer. 
Vinduespudseren var flink og imødekommende og mine vinduer har aldrig set renere ud

Rasmus Iversen

★★★★★

Vi kan klart anbefale at bruge rengøring24. Det har været utrolig let at finde et rengøringsfirma som kunne gøre hovedrent og pudse min vinduer. 
rigtig god service 

Anna T. Jensen

★★★★★

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rengøring24. Jeg modtog 3 tilbud rimelig hurtigt, og servicen jeg modtog var jeg også rigtig godt tilfreds med. Super fedt.


Benjamin I. Hansen

Hvad koster vinduespudsning?

Det kan være svært at give en fast pris på vinduespudsning. Vinduer og døre kommer i alverdens forskellige former og størrelser, bondehusvinduer, velux vinduer, døre med et eller flere glas og mange flere.

Prisen afhænger at kompleksiteten af opgaven, så hvem kan egentlig gøre det bedst til prisen? Det kan derfor være en god ide at overveje følgende punkter, før du beder et firma om hjælp til vinduespudsningen:

Antallet af vinduer du ønsker bliver renset.Størrelsen og arealet af ruderne.Højden på det område hvor du ønsker vinduespudsning skal finde sted. Der vil nemlig være en forskel i prisen på vinduespudsning i stueetagen kontra på femte sal. Jo højere dine vinduer er placeret, desto mere erfaring, teknikker og værktøjer kræver det at udføre arbejdet ordentligt.

Før du beder et firma om hjælp, anbefaler vi derfor, at du overvejer nogle, hvis ikke alle, af disse ting. På denne måde hjælper du en eventuel virksomhed med at afgøre, hvad det kræver at løse din opgave. Ligeledes vil firmaet give en konkret pris, og du vil modtage dit tilbud hurtigere.

Vi sikrer at du kommer i kontakt med en billig vinduespudser. Vi evaluerer hele tiden vores samarbejdspartnere ud fra jeres anmeldelser, tidligere løste opgaver og priser.
Som resultat af dette kan du nemt og overskueligt klikke dig frem til de 3 tilbud, som kan varetage opgaven bedst, og til bedste pris.

rengøring af glas, sæbe på glas

Indhent tilbud

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Læn dig tilbage og nyd udsigten med professionel vinduespudsning

De fleste af os har forsøgt at give os i kast med vinduespudsning. Det kan virke som en simpel opgave indtil solens stråler afslører beviset af streger, og efterladt snavs på vinduerne.
Årstiderne skifter og resultere hver især i snavs på vinduerne, pollen, alger, stænk fra regn og meget mere.

Vi forstår frustrationen, og samtidig kender vi godt følelsen af at blive mødt af morgensolen stråler igennem et helt rent vindue.
Vi har gjort os umage for at skabe en online portal netop til dig.
Du slipper for at finde stigen frem, du slipper for at huske husmortricket om den helt rigtige sæbeblanding.
I stedet kan du nyde udsigten igennem et 100% rent, og transparent vindue.

Vi har gjort os umage for at opspore de bedste vinduespudsere og samle dem i vores online portal.
Således undgår du at lede nettet tyndt i forsøget på at finde den rigtige vinduespudser.

Find vinduespudser i
din landsdel

Fyn

Sjælland

Professionel vinduespudsning

Har du husket skivsholdere, teleskopstang, stige, skivsere, og glasskraber? Er du sikker på det korrekte blandingsforhold af sæbe til at opløse fedt og pollen? Vi forstår godt at det kan være noget af en mundfuld, så hvorfor ikke sparer tiden og pladsen? Professionel vinduespudsning og vinduespolering, sparer dig for at skulle vakle på stigen med vand og sæbe i den ene hånd, og udstyret i din anden. Vores professionelle vinduespudsere ved hvor hurtigt man skal arbejde når solen skinner på vinduerne, de ved hvorfor de skal undgå at vakse deres klude med skyllemiddel, de ved at kalkholdigt vand komplicere opgaven, og de ved præcis hvordan de undgår striber ved at bruge skivserens gummikant korrekt. Vores portefølje af professionelle vinduespudsere er klar til vaske, og polere din vinduer. Vi har gjort det muligt for dig at finde frem til at dem der kan løse opgaven bedst, og tilmed til den bedste pris, nemt og hurtigt.

Hurtig genvej
til vores andre ydelser

Ejendomsservice

Erhvervsrengøring

Privatrengøring